VIDEO Heritage: bucătari de top pentru gusturi rafinate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o investiţie totală de 500.000 de euro, restaurantul „Heritage" din Bucureşti se relansează din 12 aprilie, printr-un proiect gastronomic demarat împreună cu Juan Amador, unul dintre cei 50 de bucătari din lume cotaţi cu trei stele Michelin. În ultimele şapte luni, fiecare aspect al afacerii a fost regândit.

„Am încercat să obţinem gustul perfect, atmosfera perfectă şi serviciul perfect", explică Ana Patriciu, reprezentantul acţionarilor majoritari ai „Heritage". Noul „Chef" va propune meniuri din trei arii gastronomice de referinţă ale lumii: bucătăria tradiţională spaniolă, bucătăria germană şi, respectiv, bucătăria franceză, pe care Juan Amador o consideră „mama tuturor bucătăriilor".

Creaţiile culinare ale bucătarului german de origine catalană sunt denumite „tehno-emoţionale": Amador descompune felurile de mâncare clasice în elemente individuale, pe care apoi le reconstituie folosind tehnici elaborate. Pentru implementarea primului său proiect în Europa de Est, Juan Amador a selectat o echipă de nouă bucătari formaţi în atelierul său, condusă de un Head Chef şi un Sous Chef cotaţi cu o stea Michelin. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite