H&M deschide un nou magazin în ţară. În ce oraş va ajunge retailerul suedez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

H&M va deschide la Sibiu cea de-a șaptesprezecea unitate a lanțului său de retail din România. Magazinul va fi situat în galeria comercială a Shopping City Sibiu.

Compania de consultanță imobiliară DTZ Echinox a intermediat închirierea unui spațiu de 1.554 de metri pătraţi în cadrul centrului comercial Shopping City Sibiu, către grupul suedez Hennes&Mauritz, reprezentându-l pe proprietarul centrului comercial.

„Ne face mare plăcere să anunțăm că H&M va deschide în aceasta toamnă primul magazin din Sibiu, în incinta Shopping City. Prezenţa H&M în centrul nostru comercial reconfirmă faptul că Shopping City Sibiu este principalul pol de cumpărături din regiune şi unul dintre cele mai importante centre comerciale la nivel naţional", a declarat Graham Kilbane, COO la ARGO Capital Property.

„H&M își continuă expansiunea în România. După mai mult de un an de prezenţă pe piața românească, suntem foarte mulţumiţi de rezultate şi ne bucuram că români apreciază foarte mult moda şi produsele de calitate la cel mai bun preţ. Suntem entuziasmați să deschidem noi magazine în mai multe oraşe, astfel încât produsele noastre să devină accesibile în întreaga țară", a declarat Ewa Jarzemska, Marketing & PR Manager în cadrul H&M.

"Deschiderea magazinului H&M, aduce valoare și atractivitate mixului de chiriași al Shopping City Sibiu. Expansiunea retailerului suedez demonstrează de asemenea că marii operatori de pe segmentul de modă, valorifică în continuare oportunitățile pe care piața le oferă, și își continuă dezvoltarea în centrele comerciale de succes din România", a declarat Răzvan Sin, Head of Retail Department, DTZ Echinox.

Cu un trafic anual de aproximativ 10 milioane de vizitatori, Shopping City Sibiu este principala destinaţie de cumpărături din Transilvania.

DTZ Echinox a fost desemnată de către Argo Real Estate să se ocupe de serviciile de property management pentru Shopping City Sibiu şi Shopping City Suceava, începând din ianuarie 2010.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite