HIDROELECTRICA RĂMÂNE ÎN INSOLVENŢĂ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul oponenţilor care contestau intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica, astfel că Hidro rămâne în insolvenţă. Curtea s-a pronunţat în urmă cu câteva minute.

Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie şi Hidrosind au atacat cu recurs hotărârea de deschidere a procedurii insolvenţei Hidroelectrica, pronunţată de către Tribunalul Bucureşti la 20 iunie.

În termenul anterior de judecată, Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru astăzi, 18 octombrie, decizia în cazul recursurilor formulate de aceşti oponenţi împotriva deschiderii procedurii de insolvenţă a Hidroelectrica.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au finalizat în 4 octombrie discutarea recursurilor declarate în dosarul în care Tribunalul Bucureşti a decis declanşarea procedurii de insolvenţă în cazul companiei Hidroelectrica, instanţa anunţând atunci că amână pronunţarea pentru 11 octombrie.

Azi, Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat decizia de a respinge recursul, Hidroelectrica rămânaând astfel în starea de insolvenţă, adică protejată faţă de atacurile "băieţilor deştepţi". Săptămâna trecută, preşedintele de complet a precizat că decizia a fost amânată din cauza imposibilităţii de constituire a completului de judecată, datorată faptului că unul dintre judecători este bolnav.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite