Grant Center, la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul centru comercial modern de pe Valea Prahovei va fi deschis, la finele acestui an, la Sinaia, în urma unei investiţii de 3 milioane de euro realizată de compania Winmarkt.Grand Center Sinaia

Primul centru comercial modern de pe Valea Prahovei va fi deschis, la finele acestui an, la Sinaia, în urma unei investiţii de 3 milioane de euro realizată de compania Winmarkt.
Grand Center Sinaia va fi amenajat pe structura actualului magazin Carpaţi, lucrările urmând să fie finalizate în luna noiembrie 2006. Clădirea are un concept futurist, noul centru fiind destinat, în primul rând, turiştilor care vizitează staţiunile din zonă.
Complexul va cuprinde, pe lângă magazine, şi o zonă de petrecere a timpului liber şi un bar panoramic situat la ultimul etaj, la care se va ajunge printr-un lift exterior din sticlă.
În afară de acest proiect, compania va moderniza în acest an alte trei spaţii comerciale pe care le are în proprietate, la Galaţi, Vaslui şi Ploieşti, valoarea totală a investiţiilor fiind de circa 15-16 milioane de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite