Google își dezvoltă rețeaua de socializare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google+, rețeaua de socializare a companiei americane care deține cel mai mare motor de căutare din lume, se bucură de un adevărat succes. Pentru a-și dezvolta acest serviciu, Google a cumpărat rețeaua de socializare Fridge.

The Fridge este un grafic social care are la bază interesele și conexiunile dintre grupuri. Exact ceea ce oferă și Google+. 

În urma tranzacției, compania a trimis utilizatorilor un mesaj prin care aceștia erau anunțați că serviciul se închide și prin care li se recomandau salvarea datelor. Inițial, termenul limită era 19 iulie, însă această dată s-a prelungit până la 20 august.

Întreprinderea Fridge funcționa cu patru angajați. Doi dintre ei au ales să se mute la Google+. Despre valoarea tranzacției nu se știe încă nimic.

Și dacă tot s-a efectuat o achiziție, de ce să nu aibă loc și o lansare.

Observând traficul destul de mare de calculatoare virusate, Google s-a hotărât să sară în ajutor. Specialiștii de la Google spun că există un virus care se răspândește sub forma unui program antivirus.

Conform unor speculații, aproximativ două milioane de calculatoare au fost infectate cu acesta. Astfel pentru a diminua această cifră, Google a introdus un mesaj de avertizare în motorul de căutare care te anunță dacă în calculatorul tău se găsește respectivul virus.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite