VIDEO Google a lansat serviciul de reduceri Google Offers

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google a început implementarea unui serviciu care ţinteşte cupoane de reduceri pentru cumpărături, denumit Google Offers, un concurent al Groupon.

Potrivit unui comunicat al companiei, Google Offers va permite clienţilor "să obţină deal-uri grozave, livrate chiar în inbox".

Groupon a anunţat joi că a angajat-o ca director operaţional executiv pe Margo Georgiadis, vicepreşedinte pentru operaţiuni globale de vânzări la Google. În aceeaşi zi, Google a început să introducă reclame prin care invită consumatorii din Portland (Oregon) să folosească noul serviciu, potrivit Reuters.

Rivalitatea dintre cele două companii pe piaţa advertising-ului online localizat a devenit tot mai intensă, fiecare jucător încercând să atragă afaceri mici, precum restaurante sau saloane de cosmetică.

Google a încercat să cumpere Groupon pentru 6 miliarde de dolari în decembrie, însă oferta a fost respinsă, potrivit unei surse apropiate.

Popularitatea serviciilor de reduceri a crescut foarte mult de la lansarea Groupon, cu mai puţin de trei ani în urmă. Compania nu face publice rezultatele financiare, însă susţine că a trecut pe profit din iunie 2009.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite