Google a lansat serviciul Street View în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google a lansat în România serviciul Street View, care permite utilizatorilor să vizualizeze imagini panoramice cu străzile din opt oraşe, dar ţi din staţiunile de pe Valea Prahovei şi de pe litoral.

Aceasta este prima noutate anunţată de companie după deschiderea unui birou pe piaţa românească, la începutul lunii noiembrie.

Serviciul este disponibil în cadrul Google Maps şi permite utilizatorilor să vizualizeze imagini panoramice din Bucureşti, Arad, Oradea, Braşov, Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu şi Constanţa, numărul acestora urmând să fie extins ulterior.

România este a 27-a ţară în care sunt disponibile imagini panoramice de 360 de grade prin Street View. Serviciul acoperă străzi cu o lungime totală de peste 6.000 de kilometri.

"Vrem să punem la dispoziţie companiilor uneltele potrivite pentru a se face cunoscute prin intermediul internetului. În România 20% dintre companii sunt promovate on-line. Noi sperăm să creştem acest procent în viitorul apropiat la 30%", a declarat Dan Bulucea, şeful biroului local al companiei.

Google România are doi angajaţi şi estimează că la finele anului viitor va avea până la opt salariaţi, în sectoarele de vânzări şi marketing.


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite