Gigantul IT Imtech intră pe piaţa din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imtech N.V., una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Europa, intră pe piaţa din România prin achiziţionarea SAPHIR România, firmă care oferă consultanţă business şi IT. SAPHIR România a devenit astfel Imtech ICT România.

Gigantul Imtech N.V. a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 4,5 miliarde de euro. 

Intrarea pe piaţa românească reprezintă începutul unei serii de obiective pe care compania plănuieşte să le îndeplinească până în 2015, potrivit directorului general al Imtech ICT România, Petre Pupăză. „Până în 2015 Imtech ICT România îşi propune să-şi tripleze cifra de afaceri şi să intre şi pe alte pieţe din statele europene“, a declarat acesta.

În prezent, compania din România are 30 de clienţi dintre care jumătate sunt companii cu capital integral românesc, ce contribuie cu un procent 64% la veniturile Imtech.  Printre cei 30 de clienţi se numără grupurile OMV, Philip Morris, Petrom, Uniqa Asigurări, HP şi Alro Slatina.

 Imtech N.V. are în prezent 21.000 de clienţi, 425 de filiale în Europa şi 25.000 de angajaţi. De asemenea, pe Bursa din Amsterdam, unde este listată, compania are o capitalizare de 2,5 miliarde de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite