VIDEO Germanii lansează Wepad, rivalul iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul Wepad produs de germanii de la Neofonie vrea să detroneze iPad-ul celor de la Apple şi vine cu un ecran mai mare, o cameră web şi două porturi USB, potrivit Daily Mail.

Vezi cum arată rivalul iPad

Produsul celor de la Neofonie are un ecran de 11,6 inci, comparativ cu cei 9,7 inci ai iPad-ului. În plus, Wepad are şi cameră web, de 1,3 megapixeli, în detrimentrul tabletei de la Apple. Wepad-ul rulează sistemul de operare Linux, care este compatibil cu Andoid-ul celor de la Google.

Mai citeşte şi:

VIDEO iPad, vânzări peste estimări

EXCLUSIV: Patru studenţi din România au creat o aplicaţie pentru noul iPad

Aparatul suportă şi formate de tip Flash şi Java. Wepad permite navigarea pe internet, vizualizarea de fotografii, videoclipuri şi cărţi digitale.

El cântăreşte 800 de grame, faţă de doar 680 de grame cât are iPad. În plus, pasionaţii de tehnologie nu vor avea nevoie de un program software special pentru a instala muzică.

Cu o durată de viaţă a bateriei de doar şase ore, dispozitivul Wepad pierde teren în faţa rivalului iPad care rezistă 10 ore. Preţul unei tablete Wepad porneşte de la 442 de euro, are Wi-Fi şi o memorie de 16Gb.

Modelul de 32 de Gb va avea 3G şi va costa 566 de euro. Cea mai mică versiunea a iPad-ului (cu memorie de 16Gb şi Wi-Fi) costă 499 de dolari (367 de euro).

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite