General Motors ar putea amâna planurile de restructurare a Opel şi Vauxhall până în ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

General Motors (GM) ar putea să amâne planurile de restructurare a Opel şi Vauxhall până în ianuarie, potrivit directorului general al filialei europene a GM, Nick Reilly, citat de Yahoo Finance.

Reilly, care optase ca planul de restructurare să fie aplicat din decembrie, a anunţat pe un blog oficial că "se pare că anunţul ar putea avea loc în ianuarie".

"Nu este o promisiune încălcată, este dorinţa de a face ceva corect", a scris Reilly. El a adăugat că restructurarea Opel şi Vauxhall va fi una dintre cele mai complexe reorganizări industriale din ultimii ani, urmând să afecteze fabrici şi mii de persoane şi familiile lor.

"Suntem hotărâţi să facem aceasta (restructurarea n.r.) corect. Trebuie să o facem corect. Deşi speram să avem noul model de afaceri finalizat în decembrie, se pare că mai trebuie făcută multă muncă şi este nevoie de noi consultări", a adăugat Reilly.

Luna trecută, GM şi-a întrerupt brusc planurile de vânzare a Opel şi Vauxhall către consorţiul format din producătorul de echipamente auto Magna şi banca rusească Sberbank şi a decis să restructureze singur activitatea la Opel.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite