Fuziune la nivel înalt: Deloitte ar putea prelua compania de consultanţă Roland Berger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul american Deloitte ar putea prelua firma germană de consultanţă Roland Berger Strategy Consultants, iar o eventuală decizie va fi luată până în decembrie, potrivit Bloomberg.

Cele două părţi vor lua o decizie până la jumătatea lunii decembrie, a declarat directorul general al Deloitte Germany, Martin Plendl, într-o conferinţă de presă. "O fuziune ar reprezenta o oportunitate unică de creştere pentru ambele companii", a afirmat el. În acelaşi timp, Roland Berger a confirmat discuţiile.

Roland Berger a fost înfiinţată în 1967 în Munchen ca firmă de consultanţă de marketing cu un singur angajat. În prezent, compania are 180 de parteneri, 2.000 de angajaţi în 27 de ţări şi o cifră de afaceri anuală de peste 600 milioane euro, potrivit site-ului Roland Berger.

Divizia de consultanţă a Deloitte a avut venituri de 7,5 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 mai 2010.

Grupul Deloitte, cu sediul la New York, este una dintre cele mai mari companii de consultanţă, audit, servicii contabile şi consiliere financiară din lume, cu 170.000 de angajaţi şi venituri de 26,6 miliarde de dolari în anul fiscal 2010.

Cele două companii au birouri deschise şi în România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite