FOTOGALERIE „Forbes“ a premiat performanţa în afaceri - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Forbes România“ a oferit premii antreprenorilor care s-au remarcat prin dinamism, viziune şi inovaţie. „Forbes România", revista de business life aflată în portofoliul Adevărul Holding, i-a celebrat aseară, pentru al doilea an consecutiv, pe antreprenorii români de succes, în cadrul Galei „Forbes 500 Miliardari".

Au fost premiaţi antreprenori români care s-au remarcat în plină criză prin inovaţie, dinamism şi viziune. La eveniment au participat Dinu Patriciu, cel mai bogat român şi CEO al DP Holding, Peter L. Imre, director general al Adevărul Holding, şi oameni de afaceri prezenţi în Topul „Forbes 500 Miliardari", precum Călin Popescu-Tăriceanu, Prinţul Dimitrie Sturdza, Jean Valvis, Ionuţ Negoiţă.

Evenimentul a fost deschis de către Peter L. Imre. Vorbind despre principalele provocări pentru mediul autohton de business, el a declarat că perioada de criză este bună pentru că îi diferenţiază pe cei care au „acea strălucire" de restul oamenilor de afaceri. „Este foarte important să faci milionul miliard, însă este şi mai important să reuşeşti să te menţii sau chiar să creşti de la acest nivel", a arătat Imre.

Gala Forbes. Peter L. Imre, Manager General al Adevarul Holding şi Dinu Patriciu Foto: Marian Vilau

Vezi pe forbes.ro într-o galerie foto cine au fost miliardarii care au participat la Gala Forbes

Vezi pe forbes.ro partea a II a galeriei foto de la Gala Forbes 500 Miliardari

Topul „Forbes", reper pentru antreprenori

„Perioada de criză este foarte bună pentru că mai curăţă, dispare tot ceea ce este întâmplător", a explicat el. Clasamentul realizat de „Forbes România" nu este altceva decât un barometru care le arată miliardarilor unde se situează în primul rând faţă de anul precedent, dacă au crescut sau nu. „Cei 500 de oameni care sunt în «Forbes 500» reprezintă 20% din Produsul Intern Brut al României, adică 25 de miliarde de euro. Sunt convins că aceşti 500 de oameni trebuie să aibă o greutate mai mare decât au acum", a mai spus Imre.

image

„Lumea se schimbă cu totul"

„Când am intrat în sală, un prieten m-a întrebat ce mai fac. I-am spus că mă feresc de meteoriţii care nu aleg, cad pe cine e de vină, pe cine nu e de vină. Cam asta e situaţia în care ne aflăm, nu doar în România, ci în Europa, epicentru al cutremurului care stă să vină, cât şi în întreaga lume. Cred că străbatem o perioadă în care lumea se schimbă cu totul în modul în care este organizată", a spus, la rândul său, omul de afaceri Dinu Patriciu, preşedintele DP Holding, în deschiderea evenimentului.



Potrivit acestuia, Europa de astăzi nu este decât un nou imperiu, „al patrulea reich", o monedă comună în care statele se confruntă cu o lipsă de libertăţi comune.Patriciu le-a spus antreprenorilor prezenţi în sală că ei pot transforma Europa într-un spaţiu lipsit de constrângeri. „Am convingerea că în următorii ani vom fi liberi de constrângeri în acest spaţiu comun. Am convingerea că noi, cei de aici, întreprinzătorii de pretutindeni, nu facem altceva decât să fim viruşii care duc la această nouă lume", a adăugat el.



"Am convingerea că în următori ani vom fi liberi de constrângeri în acest spaţiu comun. Am convingerea că noi, cei de aici, întreprinzătorii de pretutindeni, nu facem altceva decât să fim viruşii care duc la această nouă lume.''

Dinu Patriciu
preşedintele DP Holding

"Cei 500 de oameni care sunt în «Forbes 500» reprezintă 20% din PIB-ul României, 25 de miliarde de euro. Sunt convins că aceşti 500 de oameni trebuie să aibă o greutate mai mare decât au acum.''
Peter L. Imre
directorul general al Adevărul Holding

Trofeele, oferite de Artmark

info
Gala Forbes. Foto: Marian Vilau

Casa de Licitaţii Artmark a oferit laureaţilor Galei „Forbes 500 Miliardari" lucrări de artă autentice, realizate de artişti români tineri. Iniţiativa se înscrie în preocupările Artmark pentru promovarea creaţiei artistice româneşti în mediile corporate şi business. Artmark aplaudă totodată acele idei inspirate, care au pus în mişcare, în acest an, afaceri profitabile şi cu viziune.

INFO

Businessuri care, la fel ca piaţa românească de artă, îşi afirmă inovaţia prin capacitatea de a înfrunta criza, arată reprezentanţii Casei de Licitaţii. Trofeele destinate premianţilor ediţiei din acest an a Galei „Forbes 500 Miliardari" sunt piese de sculptură originale, create de artiştii Vlad Mircea Berte şi Dragoş Motică şi sunt oferite de Casa de Licitaţii Artmark. Au fost realizate, cu această ocazie, cinci statuete, fiecare având gravate numele câştigătorilor la categoriile premiate de revista „Forbes".

Partenerii Galei „Forbes 500 Miliardari"

Evenimentul din această seară este realizat alături de următorii parteneri: Galt şi Harry Winston, Domeniile Sâmbureşti şi Aqua Carpatica, Trip Tailor, Hawker Beechcraft, Clubul rezidenţial Stejarii, EximBank, Quatar Airways, Artmark, Zennoni, Azay, Royal Men, Leonidas, Event 4 you, Securitas, BDG, Make-up -Cristina Boscenco, Ena Cosmetics, Schlumberger.

Citeşte aici cum s-a desfăşurat Gala „Forbes 500 Miliardari"!

„Forbes" a premiat performanţa în afaceri

Cel mai tânăr miliardar din Top 500: "A fost mai bine la Burlacul decât este în top"

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite