Forbes Business Leadership Forum. Prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu, invitat special

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forbes România aniversează în această lună trei ani de apariţie pe piaţă. Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în acest timp şi că ne-aţi citit!

Vom sărbători acest moment printr-o ediţie specială a Forbes România pe care o puteţi găsi la chioşcurile de ziare începând cu data de 2 aprilie, dar şi printr-un eveniment deosebit, o întâlnire a liderilor de business, care propun noi conduite economice, din perspectiva propriilor reuşite de business din ultimii ani. Evenimentul va avea loc joi, 29 martie 2012.

Citeşte şi:
Forbes Business Leadership Forum - O nouă realitate economică: o nouă Românie?

Prieteni ai revistei Forbes, care împărtăşesc filozofia revistei („businessul se scrie altfel"), reprezentanţi de top ai mediului de afaceri şi înalţi oficiali guvernamentali se vor reuni în cadrul evenimentul aniversar Forbes România - un working dinner animat de cei mai importanţi editorialişti de la Forbes România, Forbes Slovacia, Forbes Ucraina, Forbes Bulgaria şi Forbes Grecia.

Invitat special "On Forbes Podium": Mihai Razvan Ungureanu, Prim Ministrul Romaniei.

Trimite-ne întrebarile tale către Mihai Razvan Ungureanu, Prim Ministrul Romaniei, lăsându-ne un comment pe contul de Facebook al Forbes România.

În cadrul Forbes Business Leadership Forum va avea loc o dezbatere despre noua configuraţie economică, lidership în business, lecţiile celor trei ani de recesiune economică, alegeri dificile, constrângeri globale, soluţii locale, inovaţie şi, mai ales, viziune.

Consultaţi agenda evenimentului AICI. Pentru informaţii legate de participarea la eveniment: iuliana.manza@adevarulholding.ro

Urmăriţi revista Forbes România şi ziarul Adevărul pentru a avea acces continutul discuţiilor.

Parteneri: EximBank

Exim bank
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite