Forbes: Cum am ajuns la Cele Mai Influente 50 de Femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt la putere. Sunt creative. Sunt foarte mediatizate sau, dimpotrivă, foarte puţin cunoscute publicului larg. Dar, dincolo de orice, au abilitatea de a influenţa şi de a convinge. Sunt cele mai influente femei din România.

Am plecat de la o bază de aproximativ 200 de candi­date din România, din categorii complet diferite, de la femei de afaceri din „Forbes 500 Miliardari" sau manageri de compa­nii până la personalităţi din politică, media, lifestyle, sport, activiste sociale sau organizaţii neguvernamentale.

Pentru a restrânge această listă şi a realiza ierarhiile finale am luat în calcul trei criterii: puterea financiară, acoperirea media şi sferele multiple de influenţă.

Pentru componenta financiară a evaluării, am folosit datele privind averea doamnelor prezente în ediția curentă a „Forbes 500 Miliardari", rezultatele financiare ale compani­ilor conduse de doamnele de pe lista preliminară, bugetele administrate sau influenţate de doamnele active în politică, încasările din publici­tate, vânzarea drepturilor de imagine sau a creaţiilor (albume de muzică, concerte, opere de artă etc.) pentru entertainment sau profesii liberale ori sumele cheltuite de ONG-urile admi­nistrate de candidatele pentru „Top 50 cele mai influente femei".

VEZI în Galeria FOTO cine sunt cele mai influente 50 de femei din România

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite