Forbes: Cum se bat dezvoltatorii în vile ieftine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Companiile prezente la târgul imobiliar Project Expo, care are loc între 20 și 22 mai la Palatul Copiilor, vin cu oferte care acum trei ani ar fi părut de domeniul fantasticului.

Ora 10, cartierul Tineretului din București. Bannerul care tronează la intrarea în Palatul Copiilor și care promovează expoziția imobiliară care are loc în interior este parțial pus în umbră de statuia eroilor militari, în fața căreia stau de pază doi soldați îmbrăcați în uniforme de epocă. O placă din marmură te informează că monumentul a fost edificat (și) cu sprijinul primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Porecla primarului este și ea trecută pe placă, să rămână pentru posteritate.

Nu ai timp să meditezi prea mult la sacrificiul militarilor români, pentru că atenția îți este mutată rapid la un alt câmp de bătaie: târgul imobiliar Project Expo. Principala armă aleasă de către dezvoltatori în lupta lor pentru a atrage clienții este prețul.

Află pe forbes.ro cum s-a schimbat în doar zece minute topul celor mai ieftine vile de la târgul imobiliar Project Expo.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite