Forbes România: Richard și Robin, despre noul model de leadership

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Împlinirea, ca lider şi ca fiinţă umană , cere uneori să renunţi la limitările siguranţei. Uneori, trebuie să renunţi la ceea ce este cunoscut. Şi să navighezi în necunoscut. Să încerci lucruri noi." - Robin Sharma

Cuvintele de mai sus rezumă cu fidelitate filosofia de business şi dezvoltare personală pe care s-au arătat dispuşi să o înveţe aproape 3.000 de directori generali, directori adjuncţi, consultanţi, actuali sau viitori proprietari ai unor afaceri şi ziarişti (toţi veniţi din toate colţurile ţării şi din străinătate).

În dimineaţa zilei de 9 mai, Sala Palatului „mustea” de capitalism. Nicicând în istoria sa de mai mult de 50 de ani, presărată cu plenare de partid, concerte sau adunări politice, spiritul occidental nu a fost mai bine reprezentat ca în acea dimineaţă de mai. Iar pentru trei ore am învăţat să gândim ca nişte lideri adevăraţi. În cele ce urmează, vă vom explica.

Profesori vor fi unii dintre cei mai titraţi, admiraţi şi căutaţi oameni de business, foşti manageri de succes sau consultanţi în leadership ai lumii.

Vezi pe forbes.ro care sunt secretele liderilor care inspiră?

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite