Forbes: Milionarul Dan Ioan Popp testează piaţa imobiliară cu mini-garsoniera „inteligentă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Ioan Popp, acţionarul principal al companiei de dezvoltare Impact Developer&Contractor a lansat pe piaţa rezidenţială mini-garsoniera „inteligentă" Kaleidoscop, o locuinţă multifuncţională „3 in 1", care oferă trei funcţiuni de locuire într-un singur spaţiu.

Miliardarul susţine că provocarea cea mai mare pentru el ca dezvoltator, în această perioadă în care „vânzările au căzut în cap", a fost să facă locuinţe cât mai accesibile într-un un spaţiu de 36 metri pătraţi înzestrat cu funcţiuni multiple. Popp susţine că pe baza unui perete rotativ şi a mobilierului multifuncţional a găsit soluţia rapidă de a transforma livingul în bucătărie, în dormitor sau în spaţiu de lucru.

Află pe forbes.ro unde se află mini-garsosniera prototip şi cât costă aceasta

„În ultimii doi ani am urmărit tendinţa de schimbare a interesului clienţilor către spaţii mai mici, dar mai sofisticate. Le-am dat temă arhitecţilor, iar ei au venit cu această soluţie. Chiar dacă suntem la seria 0, cu siguranţă vom evolua. Vom aduce îmbunătăţiri odată ce vom construi mai multe asemnea locuinţe. Pentru început vom  ridica cinci astfel de garsoniere, dar dacă există cerere putem realiza chiar şi 20", susţine Popp.

Vezi pe forbes.ro la ce sumă a fost evaluat Dan Ioan Popp în TOP 500 Miliardari

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite