Forbes: Dan Popescu, proprietar Family Clinic: "Nu cred în ajutorul statului în business"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Dan Popescu, partener în cadrul clinicii Family Clinic din Pipera, nu a solicitat în niciun fel ajutor din partea statului pentru afacerea din servicii medicale pe care a lansat-o la începutul anului.

"Nu cred în ajutorul statului în business. Sper însă la un cadru legislativ coerent, pentru că aceasta este datoria statului", a declarat Dan Popescu, într-o conferinţă de presă.

Partenerii săi în această afacere sunt Andrew Prelea, CEO Ozone Homes, divizie a dezvoltatorului imobiliar australian South Pacific Group, şi Daniela Taropa, medic pediatru şi directorul medical al clinicii.

Cei trei au inaugurat anul acesta prima clinică medicală de familie dintr-o serie ce urmează să fie extinsă inclusiv la nivel regional- în Balcani, în următorii 2-3 ani. Proprietarii nu au oferit detalii concrete legate de planul de expansiune.

Află pe forbes.ro ce spune Dan Popescu despre investiţia în Family Clinic şi cât reprezintă serviciile medicale private din totalul serviciilor medicale din România

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite