Flanco va reloca magazinul din centrul comercial Băneasa în Sun Plaza din Berceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Importatorul şi distribuitorul de electronice, electrocasnice şi IT&C Flanco International va închide magazinul situat în Băneasa, relocându-l începând cu luna februarie în centrul comercial Sun Plaza din Berceni, se arată într-un comunicat al companiei.

Unitatea din Băneasa va fi închisă la finele acestei săptămâni.

”Ne aşteptăm la un trafic mult mai mare în centrul comercial Sun Plaza, fiindcă vorbim în primul rând despre o zonă rezidenţială cu potenţial comercial insuficient exploatat până acum, în care se simţea nevoia unui astfel de parc de retail”, a argumentat directorul general adjunct al Flanco International, Adrian Olteanu.

Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului presupune un efort financiar minim din partea companiei, în contextul în care o mare parte din mijloacele fixe şi din stocul de marfă vor fi relocate din magazinul din Feeria.

Unitatea Flanco World din Sun Plaza va avea o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

Flanco International este unul dintre retailerii autohtoni de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Compania operează lanţurile de retail Flanco şi Flanco World şi deţine, în prezent, o reţea de 70 de magazine la nivel naţional. Strategia companiei constă în dezvoltarea reţelei Flanco World în toate regiunile ţării şi în îmbunătăţirea performanţelor magazinelor.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite