Flanco şi Mobexpert se extind şi în Sun Plaza Berceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retailerul de mobilă Mobexpert va deschide, joi, un hipermagazin, cu o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi, în centul comercial Sun Plaza-Berceni, investiţie estimată la patru milioane euro. Un alt mare retailer va urma exemplul Mobexpert. Este vorba de Flanco, care va inaugural un nou magazin cu o suprafață de peste 2.000 de metri pătraţi. Reprezentanţii Flanco spun că locaţia va fi vizitată zilnic de aproape 50.000 de per

Reţeaua de hipermagazine Mobexpert va ajunge la zece unităţi din care cinci în Bucureşti şi câte unul în Braşov, Suceava, Piteşti, Sibiu şi Iaşi. Hipemagazinul Mobexpert Sun Plaza va fi deservit de o echipă de 70 de angajaţi.

Afacerile grupului Mobexpert au scăzut în 2009 cu peste 30% în euro, de la 169 milioane euro, în anul anterior, la 115 milioane euro, şi cu 21% în lei, pe fondul declinului din retail, menţinerii preţurilor la nivelul din 2008 şi reducerea capacităţilor de producţie.

Pentru 2010, Mobexpert prognozează pentru divizia de retail menţinerea vânzărilor la nivelul din 2009, iar pentru zona de producţie estimează o revenire treptată a cererii pe pieţele externe pe fondul redresării economiilor

Reduceri de până la 50%
Oficialii retailerului de electronice şi electrocasnice Flanco, îşi pun mari speranţe în noul magazin din Sun Plaza şi estimează că, în primele zile de la deschidere, noul magazin va înregistra vânzări de 100 euro pe metru pătrat, pe fondul numărului ridicat de persoane care vor vizita cel mai mare complex comercial din Bucureşti, dar şi datorită ofertelor promoționale şi reducerilor de până la 50% disponibile în Flanco în prima lună de la deschidere.

”De exemplu, în această perioadă oferim cuptoare cu microunde la doar 99 lei, aragazuri la 299 lei, frigidere Zanussi la 799 lei şi maşini de spălat Whirpool la 699 lei”, a declarat Adrian Olteanu, CEO al companiei.

Sun Plaza Berceni, în cifre
Centrul comecial Sun Plaza, dezvoltat de Sparkassen Immobilien şi firma EMCT, este situat în sudul Capitalei, la intersecţia şoselelor Calea Văcăreşti, Olteniţei, Berceni şi Vasile Niţu, şi va fi deschis pe 25 februarie.

Finalizarea proiectului cu o suprafaţă construită de 210.000 de metri pătraţi, din care 80.000 spaţii închiriabile, a fost amânată de mai multe ori, data iniţială de deschidere fiind anul 2008


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite