Fiscul vinde păduri, anvelope, ceasuri de aur şi whisky

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) are o ofertă tot mai vastă pentru bunurile scoase la vânzare prin licitaţie publică. Dacă în urmă cu doi-trei ani oferta cuprindea numai terenuri, apartamente şi case, acum, ANAF scoate pe tarabă anvelope, ceasuri şi inele de aur, motociclete şi elemente de cale ferată.

De exemplu, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Olt organizează la 8 decembrie o licitaţie pentru vânzarea a 2.500 de metri pătraţi de teren extravilan de pădure în comuna Voineasa. Preţul de pornire în licitaţie este de 4.800 de lei. În aceeaşi zi, puteţi participa la licitaţie pentru a vă achiziţiona o motocicletă Yamaha, de 499 cmc, valoarea de pornire fiind de 6.234,2 lei.

La Galaţi, Direcţia Generală a Finanţelor Publice vinde direct, fără licitaţie, pe lângă cele aproape 50 de autoturisme, şi anvelope. Este vorba de 2.276 de anvelope uzate, cu 10 lei bucata. Tot de aici, vă puteţi cumpăra o barcă din lemn cu 12 crivace, la numai 125 de lei, sau elemente de cale ferată la preţuri cuprinse între 0,20 şi 50 de lei (dală interioară strail, dală exterioară strail, bare strângere, protecţie şină sau plăcuţe K49).

Ceas de aur placat cu pietre preţioase

Pentru iubitorii de bijuterii, Fiscul din Galaţi vinde cu 10.500 de lei un ceas din aur placat cu prietre preţioase şi semipreţioase de 74,14 grame, dar şi un inel din aur, 375% cu briliante, de 7,15 grame, la un preţ de 387,5 lei. De menţionat este faptul că valorificarea bijuteriilor se face numai de către persoanele fizice şi juridice autorizate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

Rochii Zara şi Mango

La Vâlcea, Direcţia Generală a Finanţelor Publice scoate la vânzare mai multe articole vestimantare "de firmă". O rochie bej Zara sau una neagră Mango cu 33,6 lei sau sacou de la H&M cu 31,5 lei. Tot de aici, vă puteţi cumpăra whisky J&B la un litru cu 50 de lei sau Jack Daniel's la 0,7 litri cu 70 de lei.  

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite