Fiscul scoate la vânzare două locuri de veci în cimitirul „Eternitatea” din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la maşini, apartamente şi terenuri şi până la whisky, haine marca „Zara”, încărcătoare de telefon şi...avioane şi locuri de veci. Aceasta este oferta Fiscului, bunuri confiscate sau executate silit şi scoase la licitaţie. Direcţia Generală a Finanţelor Publice din Galaţi scoate la licitaţie şi două locuri de veci.

Licitaţia publică va avea loc peste două săptămâni şi vizează două locuri de veci în cimitirul „Eternitatea” din Galaţi. Unul dintre ele are o suprafaţă de 6,6 metri pătraţi şi un preţ de pornire în licitaţie de 15.280 de lei (cu TVA inclusă), iar celălalt are 3,75 metri pătraţi şi un preţ de pornire de 2.750 de lei.

La licitaţie pot participa atât persoane fizice cât şi persoane juridice. Cei interesaţi trebuie să depună o cerere de înscriere la licitaţie şi să plătească o garanţie reprezentând 10% din valoarea de pornire a licitaţiei. Persoanele juridice de naţionalitate română trebuie să prezinte o copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului.

Cel care câştigă licitaţie, este obligat să plătească preţul, diminuat cu contravaloarea garanţiei, în termen de cel mult cinci zile lucrătoare de la data licitaţiei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite