Filmele lui Nicolaescu, piratate în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a descoperit 195 de DVD-uri falsificate după cele din colecţia "Adevărul" Succesul filmelor lui Sergiu Nicolaescu, distribuite pe format DVD împreună cu ziarul "Adevărul", a

Poliţia a descoperit 195 de DVD-uri falsificate după cele din colecţia "Adevărul"

Succesul filmelor lui Sergiu Nicolaescu, distribuite pe format DVD împreună cu ziarul "Adevărul", a atras şi atenţia falsificatorilor.

Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor au descoperit o întreagă reţea de falsificatori şi distribuitori de DVD-uri-pirat care acţiona în Capitală. La sesizările cititorilor noştri, angajaţii Adevărul au întreprins propria investigaţie, apoi datele au fost transmise poliţiei.

Oamenii legii au organizat ieri un flagrant în zona Pieţei Rahova, fiind confiscate 195 de DVD-uri de la patru tarabe care se ocupau cu vânzarea de ziare şi reviste. Cele mai multe dintre acestea erau copii ale filmelor "Duelul" şi "Un comisar acuză", în regia lui Sergiu Nicolaescu.

Preţul DVD-urilor piratate era cuprins între 8 şi 10 lei, adică mai mult decât cele originale care, împreună cu ziarul "Adevărul", costă 8,1 lei (vinerea) sau 7,9 lei (în celelalte zile). DVD-urile false erau vândute însă fără ziar.

Comisarul Luigi Sima, de la Biroul Proprietate Intelectuală din cadrul Poliţiei Capitalei, ne-a declarat că urmează să fie audiaţi toţi vânzătorii prinşi cu DVD-urile piratate, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Cum recunoaştem originalul

DVD-urile originale cu filmele lui Sergiu Nicolaescu, difuzate de "Adevărul", sunt în carcase subţiri şi sigilate.

Urmăriţi ca timbrul cu hologramă şi cel al CNC să fie lipite pe carcasa DVD-ului!

Calitatea coperţilor este net superioară la DVD-urile originale, culorile şi imaginile fiind foarte clare.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite