Fenechiu, avocatul patronului OTV: Mâine discutăm contractul punct cu punct. Nu ştiu unde e Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a declarat, miercuri seara, la încheierea negocierilor cu Ministerul Economiei, că începând de joi se va discuta punct cu punct contractul de privatizare al Oltchimului.

Fenechiu a spus că, din cauza clauzei de confidenţialitate a contractului, nu poate revela chestiunile asupra cărora n-au reuşit să se pună încă de acord cele două părţi, mai ales "atâta timp cât ele nu au fost finalizate". "A spune astăzi că suntem în disonanţă pe anumite lucruri, care mâine se pot rezolva, n-ar fi corect faţă de ei (n.r. - echipa de negociatori din Ministerului Economiei)", a declarat avocatul.

Reprezentantul legal al patronului OTV a mai spus că nu s-au discutat cele 21 de obiecţii formulate, reuniunea celor două echipe de negociatori axându-se pe banii care urmează să fie plătiţi şi felul în care aceştia vor fi utilizaţi.

Fenechiu spune că cele două părţi au căzut de acord asupra "lucrurilor principiale", acestea fiind consemnate într-un proces verbal. De asemenea, aceasta a menţionat că, joi, după citirea procesului verbal, se va trece la discutarea contractului articol cu articol.

Avocatul a mai spus că l-a ţinut la curent pe patronul OTV cu ceea ce se întâmplă la negocieri până în momentul în care s-a luat pauză.

Fenechiu a declarat că nu ştie dacă Dan Diaconescu a părăsit sau nu ţara.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite