Facebook şi INQ Mobile vor să realizeze două smartphone-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul de telefonie mobilă INQ Mobile şi Facebook au ajuns, joi, la un acord pentru a scoate pe piaţă două smartphone-uri, acestea urmând a fi realizate, cel mai probabil, de operatorul de telefonie AT&T, după cum informează Bloomerg.

Potrivit Bloomerg, două surse apropiate situaţiei au confirmat viitoarea colaborare dintre reţeaua de socializare şi INQ Mobile. Telefoanele, care vor dispune de servicii de conectare la Facebook, vor fi introduse în Europa în prima jumătate a anului 2011 iar în Statele Unite în a doua jumătate.

Mai citiţi şi:

Google nu mai vinde Nexus One exclusiv online

AT&T, al doilea mare operator de telefonie din Statele Unite ale Americii a precizat faptul că încă analizează posibilitatea de colaborare cu Facebook şi nu a luat încă o decizie fermă.

Facebook, cea mai populară reţea socială din lume, încearcă astfel să avanseze pe piaţa telefoniei mobile, în condiţiile în care o mare parte din utilizatorii Facebook accesează site-ul de pe smartphone-uri.

Potrivit Bloomerg, o pătrime din cei peste 500 de milioane de utilizatori se loghează pe Facebook de pe telefoanele mobile. Telefoanele ar reprezenta o nouă concurenţă pentru iPhone-urile produse de Apple şi pentru BlackBerry-urile realizate de Research In Motion.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite