FOTOGALERIE Cel mai mare McDonald’s din lume, deschis pentru Jocurile Olimpice de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare restaurant McDonald’s din lume se va deschide pe 28 iulie la Londra, acolo unde vor avea loc Jocurile Olimpice. Restaurantul va fi deschis doar 45 de zile, pe perioada Olimpiadei, clădirea urmând să fie demolată după acest eveniment, scrie „Daily Mail”.

Compania estimează că restaurantul în va aduce, în cele 45 de zile de existenţă, venituri de 3,7 milioane de euro.

Restaurantul îşi va deschide porţile pe 28 iulie, a doua zi după ceremonia de deschidere. Din motive de securitate, mega-restaurantul nu se va deschide în ziua ceremoniei de inaugurare a jocurilor, când mulţi oaspeţi VIP şi şefi de state vor fi prezenţi pentru acest eveniment.

Cel mai mare McDonald’s din lume va fi deschis chiar în mijlocul complexului Olimpic, astfel că în timpul competiţiilor, spectatorii vor consuma zeci de mii de burgeri şi de porţii de cartofi prăjiţi.

FOTOGALERIE Cel mai mare McDonald’s din lume, deschis pentru Jocurile Olimpice de la Londra

CLICK PE FOTOGALERIE PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Restaurantul va avea 279 de metri pătraţi şi-l va depăşi ca dimensiune, pentru 45 de zile, pe cel din Moscova. Asta doar până pe 9 septembrie, când restaurantul din Londra urmează să fie demolat.

Cel mai mare McDonald's va fi primul restaurant sustenabil, 75% din materialele clădirii vor putea fi reciclate şi refolosite. Scopul oficialilor Londrei este să organizeze "cele mai ecologice Jocuri Olimpice de până acum".

Una din zece mese vor fi consumate la McDonald's

Restaurantul imens, de două etaje, va avea o capacitate de 1.200 de persoane pe oră şi venituri estimate de trei milioane de lire sterline (3,7 milioane de euro) pe perioada Jocurilor Olimpice.

Oficiali ai McDonald's au indicat că restaurantul va avea 20 de puncte de comandă şi 1.500 de locuri. Restaurantul este unul dintre cele patru filiale existente în complex, două fiind deschise publicului, unul pentru atleţi şi oficiali şi un altul, pentru centrul de presă. Împreună vor servi 1,75 milioane de mese în 29 de zile pentru aproximativ 85% din clienţi.

La cel mai mare McDonald's vor fi repartizaţi cei mai buni 500 de angajaţi dintre cei 85.000 din Anglia, lucrând câte 200 de persoane pe tură.

Se estimează că la Jocurile Olimpice, una din zece mese vor fi consumate la McDonald's.

Jocurile Olimpice încep pe 27 iulie şi se încheie pe 12 august, fiind găzduite de Londra.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite