FOTOGALERIE Cum arată fabrica de mobilă Lemet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fabrica Lemet din Brebu, Câmpina, a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 30.000 de metri pătraţi. Capacitatea actuală de prelucrare a fabricii este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă.

În prezent, în cadrul fabricii funcţionează şase linii de producţie, care sunt complet automatizate şi se bazează pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial. Fabrica funcţionează doar la jumătatea capacităţii sale maxime de producţie.

Cu ajutorul liniilor de producţie care au fost modernizate în ultimii ani, o bucată de PAL poate fi gata de ansamblare în câteva secunde. "Se ia un panou de PAL în formă brută, se pune pe linia de producţie. Şi începe fluxul. Panoul este formatizat. Se pune cantul pe această bucată de PAL, se găureşte, panoul este împachetat în colete şi este trimis către magazine", ne-a explicat în linii mari procedeul prin care trece un panou de PAL, Alexandru Rizea.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU FABRICA LEMET

Fabrica Lemet

Mai multe investiţii în acest an

Legat de investiţiile făcute în fabrică, Alexandru Rizea, șeful companiei Lemet, a spus că anul trecut a alocat 8 milioane de euro în realizarea unei noi linii de producţie și în alte modernizări.

"Proiectul pentru linia de producţie s-a ridicat la 6 milioane de euro, din care jumătate reprezintă bani europeni", a explicat Alexandru Rizea. „Noua linie de producţie ne este utilă în special pentru flexibilizarea producţiei in vederea diversităţii de finisaje şi modele de mobilier disponibile pentru clientul final. Deschiderea acestei facilităţi de producţie a necesitat angajarea unui număr de 50 persoane" a declarat Alexandru Rizea.

CLICK AICI PENTRU O ALTĂ FOTOGALERIE CU FABRICA LEMET

Fabrica Lemet

Lemet deţine reţeaua de retail de mobilă Lem's. Reţeua de magazine se va extinde în acest an cu minimum șapte unităţi, a declarat Adrian Rizea, directorul comercial al companiei.

"În acest an vom deschide minimum șapte magazine în reţeaua Lem's, iar investiţia pentru o unitate va fi în jur de 150.000 de euro. Suprafaţa medie pentru fiecare magazin va fi de 600 de metri pătraţi", a spus Adrian Rizea.

În momentul de faţă reţeua Lem's are 104 magazine,iar pentru acest an reprezentanţii companiei se așteaptă să obţină vânzări de 200 de milioane de lei, cu 27 de milioane de lei mai mult decât în 2011.

În ceea ce privește cifra de afaceri a fabricii Lemet, oficialii companiei se așteaptă la vânzări de 85 de milioane de lei, cu 8 milioane de lei mai mult decât în 2011.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite