FOTO Care sunt cele mai luxoase săli de aşteptare din aeroporturile din întreaga lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii obișnuiți cu luxul doresc să aibă cele mai bune condiții și atunci când merg cu avionul, de aceea cnbc.com a făcut o selecție a celor mai luxoase săli de așteptare din lume.

Așadar, acestea sunt cele mai luxoase săli de așteptare din aeroporturi.


Singapore Airlines, Changi

image

Terminalul trei de 30 de milioane de dolari al Singapore Airlines s-a deschis în ianuarie 2008 la aeroportul din Changi. Saloanele de aşteptare oferă o mulţime de detalii arhitecturale, inclusiv tavane înalte şi pereţi împodobit cu marmură şi lemn. Aici puteţi găsi bufet, zone de TV şi staţii de lucru.

Virgin Atlantic Clubhouse, Londra

image


Această zonă de aşteptare este una modernă de 12.000 de metri pătraţi destinată pasagerilor cu foarte mulţi bani. Aici se poate găsi atât mâncare, cât şi o gamă largă de băuturi care pot fi cumpărate de la bar. În timp ce aşteptaţi avionul puteţi, să jucaţi billiard sau puteţi să vizionaţi un film pe un ecran mare. În condiţiile în care timpul de aşteptare este destul de mare, vă mai puteţi răsfăţa cu un tratament la SPA.

Thai Airways, Bangkok

image

Ca şi cum conceptual de zonă de aşteptare de primă clasă nu ar fi fost de ajuns, saloanele Thai Airways din Bangkok oferă camere private şi spaţii de dormit. De asemenea ai putea să te răsfeţi cu un masaj corporal complet înainte de a te îmbarca.

British Airways, London

image

British Airways are şase saloane de aşteptare la terminalul 5. Acesteau au costat aproximativ 92 de milioane de dolari. Aceste saloane ,cunoscute sub numele de galerii, pot găzdui până la 2.500 de oaspeţi.

American Airlines Admirals Club, San Francisco 

image

Situat în terminalul San Francisco International de 2, clubul iese în evidenţă pentru facilităţile sale şi angajamentul față de energia  verde.

Qantas, Sidney

image

Sala de așteptare Qantas reflectă peisajele Australiei. În sala de așteptare poate fi admirată o grădină verticală, care are 8.400 de plante. După ce vă relaxați privind grădina, puteți să vă răsfățați cu un tratament la SPA.

Lufthansa, Frankfurt

image

Când vine vorba de o experienţă de lux, chiar şi cel mai istovit călător i-ar fi greu să nu se admire sala de așteptare a de primă clasă din Frankfurt.

Relax din Los Angeles

image

Această sala de așteptare din Los Angeles este un alt loc care stă sub semnul luxului.

United, San Francisco

image

Sala de așteptare United First Class Lounge din San Francisco are un aer exclusivist, unde invitații pot face duș, mânca și se pot relaxa. Sunt disponibile din parte casei cocktail-uri, bere şi vin.




Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite