FOTO Care sunt cele mai impresionante malluri din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pârtii de schi, gondole, parcuri de distracţii acestea sunt câteva elementele pe care le-au folosit dezvoltatorii de centre comerciale pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori.

Aşadar acestea sunt cele mai impresionante centre comerciale din lume, potrivit publicaţiei „Business Insider”:

Centrul comercial 1Utama din Malaezia

mall 1

Centrul comercial 1Utama, este amplasat în Selangor, Malaezia. Acest centru comercial este al pe locul patru în topul celor mai mari malluri din lume.

CentralWorld din Bangkok

mall 2

CentralWorld, în Bangkok, Thailanda, este al cincilea ca dimensiune din lume.

Cevahir din Istanbul

mall 3

Cevahir din Istanbul, Turcia, este cel mai mare mall din Europa. În interiorul centrului comercial sunt 343 de magazine, 50 de restaurante, 12 săli de cinema, o sală de bowling şi un roller coaster.

Gran Canal Shoppes din Las Vegas

mall 4

Gran Canal Shoppes este amplasat în Las Vegas, Nevada. Centrul comecial reproduce în interior un mediu exterior de stradă. Un gondolier vă poate ghida în jurul mall-ului, dacă doriţi acest lucru.

West Edmonton din Alberta

image

West Edmonton, Alberta, acest mall este cel mai mare din America de Nord şi este al optulea din lume. În mall puteţi găsi un water park (parc de distracţii cu apă).  În afară de parcului de distrcţii şi de patinoar, West Edmonton este gazda unui acvariu subteran.

Mall of Emirates din Dubai

mall 6

Mall of Emirates, acest mall din Orientul Mijlociu este gazda primei pârtii de schi de interior, Ski Dubai. Deschis în 2005, Mall of Emirate a fost construit în districtul Al Barsha.

Mall of America sau Megamall


mall 7

Mall of America sau Megamall este amplasat în Bloomingron, Minnesota şi este unul dintre cele mai mari malluri din America. Aproape 12.000 de oameni lucrează în acest mall. Printre atracţiile principale ale centrul comercial se numără un acvariu şi un roller coaster.

Zlote Tarasy Mall din Varşovia

mall 8

Zlote Tarasy Mall are un acoperiş transparent, este poziţionat în Varşovia, Polonia, şi este gazda primului Hard Rock Cafe şi Burger King.

Westfield Londra Shopping Centre

mall 9

Westfield Londra Shopping Centre este amplasat în Londra. Acest centru comercial are o varietate impresionantă de magazine luxoase precum Burberry, Dior şi Gucci.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite