Oficialii FMI se întâlnesc mâine cu reprezentanţii companiilor energetice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii delegaţiei în România a Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi cei ai Asociaţiei Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE) vor avea maine o întâlnire informală, pentru a discuta pe tema situaţiei din piaţa românească de energie, au declarat în această seară, pentru "Adevărul", reprezentanţii asociaţiei patronale.

"Evenimentul face parte dintr-o serie de întâlniri pe care membrii delagaţiei FMI le au în mod obişnuit cu reprezentanţii asociaţiilor patronale, profesionale şi sindicale din România. Principalele subiecte ale întâlnirii vizează starea generală a economiei româneşti, precum şi problemele cu care se confruntă operatorii de pe piaţa de energie locală", au precizat reprezentanţii ACUE.

Asociaţia Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE) a fost înfiinţată în anul 2007, având ca scop reprezentarea intereselor membrilor săi în relaţiile cu autorităţile publice, sindicatele şi alte persoane fizice sau juridice, la nivel national şi internaţional

Printe cei mai importanţi membri ai ACUE se numără E.ON (Germania), CEZ (Cehia), Enel (Italia), GDF Suez (Franţa), Electrica (România), S.C. Vital Gas S.A., RWE Power România,  Congaz.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite