Exclusiv: Românii din Silicon Valley - În cartierul lui Steve Jobs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 iulie. Palo Alto, California - Palo Alto este fără îndoială capitala Silicon Valley. Cel puțin din punct de vedere rezidențial. Aici a trăit și murit Steve Jobs, legenda tehnologiei globale.

Foarte aproape de casa lui Jobs locuiesc alte două personalități care au revoluționat industria internetului. Este vorba de Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, ce mai mare rețea socială din lume și Larry Page, unul dintre cei doi fondatori ai Google – cel mai mare motor de căutare.

Vezi o galerie foto cu câteva dintre cele mai reprezentative proprietări din Palo Alto.

De obicei, se spune că cele mai mari spirite se întâlnesc. La propriu, am putea spune după ce am vizitat zona rezidențială din Palo Alto. Interesant că tot aici se află și garajul în care William Hewlett și David Packard (ambii studenți la Stanford) fondau prima companie tehnologică din Silicon Valley, în 1938.

Citeşte aici despre comunitatea Microsoft.

În medie, o casă în această zonă costă între două și zece milioane de dolari. În ciuda crizei financiare, valoarea caselor din Palo Alto se apreciază de la an la an. În anumite situații, prețul terenului a crescut cu 40% în ultimele 18-24 de luni.

Citeşte pe Forbes.ro continuarea materialului şi cum se realizează sunt tranzacțiile imobiliare din Palo Alto

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite