Euro - cotat la 3,53 RON pentru septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile raportului euro/leu s-au menţinut, săptămâna trecută, în piaţa la termen de la Sibiu, constant peste valorile cursului de schimb. "Investitorii consideră că, începând cu luna

Preţurile raportului euro/leu s-au menţinut, săptămâna trecută, în piaţa la termen de la Sibiu, constant peste valorile cursului de schimb. "Investitorii consideră că, începând cu luna septembrie, euro va reîncepe să se aprecieze, situaţia actuală datorându-se intrărilor mari de numerar la casele de schimb", spune un broker sibian.
Pentru sfârşitul lunii viitoare, euro a început săptămâna la preţuri de 3,53-3,5320 RON, marţi urcând la 3,5360 - 3,55 RON. Următoarele zile au adus fluctuaţii destul de mari ale raportului, care au fost cuprinse între 3,53 şi 3,5480 RON.
Pentru Crăciun, preţurile de cotare ale euro au fluctuat între 3,56 şi 3,58 RON, vineri tranzacţiile realizându-se la 3,56 RON.
Preţurile de cotare ale raportului dolar/leu au rămas neschimbate de la începutul lunii, 2,84 RON pentru septembrie şi 2,9 RON pentru decembrie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite