Eşti tânăr fermier? Ia bani de la UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) va primi în perioada 1-30 iunie cereri de finanţare pentru măsurile „Instalarea tinerilor fermieri„ şi „Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere", suma alocată pentru sprijinirea proiectelor fiind de 220 de milioane de euro.

Proiectele depuse de tinerii fermieri pot primi până la 50 de milioane de euro, iar cele pentru a doua măsură 170 de milioane de euro.

Sprijinul nerambursabil acordat în cadrul Măsurii 112, care se referă la „instalarea tinerilor fermieri" este de maximum 25.000 de euro, iar pentru finanţarea unui proiect aferent Măsurii 123, sprijinul maxim nerambursabil este de trei milioane de euro, potrivit datelor APDRP.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor în cadrul acestei sesiuni, pentru ambele măsuri de finanţare, este miercuri, 30 iunie 2010, orele 12.00. Cererile de finanţare pentru proiectele de investiţii se depun la sediile Oficiilor Judeţene ale APDRP pe raza cărora se realizează investiţia.

Pentru a fi selectat spre finanţare, proiectul pentru care se solicită finanţare trebuie să acumuleze puncte, conform criteriilor de selecţie menţionate în ghidul solicitantului aferent fiecărei măsuri de finanţare în parte.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite