EXCLUSIV: Lecțiile lui Sony Mordechai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investește la bursă de la 13 ani, îl cunoaște personal pe Warren Buffett și a fost prima persoană care și-a comandat online un bilet pe nava spațială a lui Richard Branson.

La doar 31 de ani, Sony Mordechai – fostul CEO al Elmec România și deținătorul francizei locale Burberry – a acumulat lecții de business cât pentru o viață de om. Pe care a ales să o trăiască în România.

Oricât de adâncă ar fi prăpastia de stil şi rafinament între un costum obişnuit şi unul croit pe măsură la o marcă britanică de tradiție, există un detaliu pentru care până şi faimosul Burberry ar primi o bilă neagră: dimensiunea buzunarului (şi nu cel metaforic!). Oricât de mult s-ar strădui, Sony Mordechai, deținătorul francizei Burberry în România, n-ar putea cu niciun chip să-şi strecoare în buzunarul sacoului său desenat de Christopher Bailey (directorul de creaţie al celebrului brand britanic) biletul care-i asigură un loc pe naveta spaţială a lui Richard Branson.

Află, pe forbes.ro, cât a plătit Sony Mordechai pentru biletul pe nava spațială a lui Richard Branson, precum și alte detalii din povestea lui de succes

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite