EXCLUSIV: Clădirea Ambasadei Coreei de Sud la Bucureşti, cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare la târgul tIMOn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clădirea Ambasadei Coreei de Sud la Bucureşti din zona Primăverii din Capitală este scoasă la vânzare la târgul imobiliar tIMOn, ce se desfăşoară în perioada 14-17 aprilie, pentru 1,6 milioane de euro plus TVA.


Vila, de 600 de metri pătraţi construiţi, este cea mai scumpă proprietate de la tIMon şi este scoasă la vanzare prin agenţia imobiliară Green Angels. Alte două agenţii imobiliare intermediază vânzarea clădirii, însă acestea nu sunt prezente la târgul imobiliar.

Proprietarul clădirii unde îşi desfasoara activitatea Ambasada Coreei de Sud a decis să vândă clădirea încă din noiembrie 2010, însă nu a găsit un cumpărător.  A primit cel puţin trei oferte, cuprinse între 1,2 milioane de euro şi 1,4 milioane de euro, la care se adaugă TVA, de la trei oameni de afaceri din România, însă negocierile nu au fost finalizate.

Deşi are drept de preemţiune, Ambasada Coreei de Sud nu a făcut până acum o ofertă proprietarului în vederea cumpărării clădirii. Chiria lunară pe care Ambasada o plăteşte este de 9.000 de dolari, ocupând clădirea situată pe Bulevardul Mircea Eliade de 15 ani.

Clădirea este pretabilă pentru ambasadă sau reşedinţă de lux.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite