Două companii vor să recruteze manageri privaţi pentru Hidroelectrica, Oltchim, Electrica Furnizare şi Romarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Economiei a primit astăzi - termenul limită - două oferte din partea firmelor care vor selecta viitorii manageri privaţi de la Hidroelectrica, Oltchim, Electrica Furnizare şi Romarm.

Acestea sunt Egon Zehnder şi Spencer Stuart, două dintre firmele de recrutare care se regăsesc în top 10 la nivel internaţional, potrivit unui comunicat al ministerului.

O a treia ofertă a fost depusă, însă comisia de evaluare nu a validat-o, întrucât a fost depusă după termenul-limită stabilit în documentaţia de atribuire.

„Pentru toate cele patru companii incluse în prima etapă a proiectului există una sau două oferte din partea firmelor de executive search validate. În următoarea perioadă comisia de evaluare va analiza ofertele tehnice şi financiare ale firmelor de recrutare validate, iar rezultatul evaluării urmează să fie comunicat oficial de către reprezentanţii Ministerului Economiei în cel mai scurt timp", se mai arată în comunicat.

Rolul firmelor de recrutare selectate este de a realiza lista scurtă cu propuneri de candidaţi pentru fiecare dintre cele patru companii din subordinea ministerului, urmând ca managerii să fie numiţi prin ordin de ministru.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite