VIDEO Dominique Strauss Kahn se întoarce în viaţa publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Dominique Strauss Kahn, revine ca profesionist în viaţa publică, prin participarea la un forum economic la Beijing.

Strauss Kahn s-a ţinut departe de apariţiile publice în ultimele şapte luni, după acuzaţia de viol pe care i-a făcut-o o cameristă dintr-un hotel newyorkez.

La Beijing, fostul director FMI a ţinut un discurs despre macro-economie de 45 de minute, comparând zona euro cu o plută care este pe cale de a se scufunda. El a arătat că Europa trece de la un summit al ultimei şanse la altul, fără a găsi o soluţie de ieşire din criză.

"Este nepărat nevoie ca francezii şi germanii să lucreze împreună. Problema este că nu au aceeaşi viziune a lucrurilor şi nu sunt sigur că doamna Merkel şi domnul Sarkozy se înţeleg. Este probabil unul dintre motivele pentru care Europa avansează cu greutate", a spus Dominique Strauss Kahn.

Jurnaliştilor care i-au cerut detalii despre viaţa sa personală, Dominique Strauss-Kahn le-a răspuns sec: "Nu comentez!".

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite