Doi miliardari români, la bordul Titanicului de secol XXI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 100 de ani de la scufundarea Titanicului, un nou vas va reface traseul renumitului vapor care s-a scufundat în 1912. Pe 8 aprilie, vaporul de lux MS Balmoral va porni din portul britanic Southampton, iar la bordul său se vor afla 1.309 de pasageri.

Potrivit postului de televiziune CBC, la bordul vasului se vor afla 1.309 pasageri. Toate biletele au fost vândute încă de la sfârşitul anului 2011, iar preţurile au variat între 4.400 de dolari de persoană pentru o cabină simplă până la 12.600 de dolari de persoană pentru cel mai luxos apartament.

Vasul MS Balmoral va părăsi portul britanic Southampton în cursul zilei de duminică. Vaporul va trece inclusiv prin locul în care se află epava scufundată. Organizatorii au vrut ca experienţa să fie completă, astfel că au amenajat interiorul vasului exact după modelul celui de pe Titanic.

Croaziera va continua către Halifax şi New York, oraşul unde Titanicul ar fi trebuit să ajungă cu un secol în urmă.

Afacerile lui Cornel Tăbăcaru

Printre oaspeţii de vază care se vor afla la bordul vasului de lux se numără şi doi români: omul de afaceri Cornel Tăbăcaru şi soţia sa, Alina, potrivit realitatea.net.

Cei doi au fost primii care şi-au rezervat bilete pentru croaziera exclusivistă, iar pe durata călătoriei vor fi cazaţi în cel mai impresionat apartament de pe vapor. Omul de afaceri, Cornel Tăbăcaru este situat pe locul 432 în Top Forbes ediţia din 2011, cu o avere evaluată la 8-9 milioane de euro.

Cornel Tăbăcaru a renunţat să se mai implice activ în afacerile imobiliare din România, când şi-a lichidat portofoliul de apartamente pe care îl deţinea în complexul rezidenţial din cartierul bucureştean Pipera Upground.Acum, portofoliul său de imobiliare din România cuprinde o serie de terenuri şi proprietăţi în mai multe zone ale Capitalei. În prezent, omul de afaceri, care de 20 de ani a emigrat în Canada, se axează pe recondiţionarea vagoanelor de tren.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite