Directorul general al CFR Marfă şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al CFR Marfă, Mihai Frăsinoi, şi-a depus demisia,din motive personale şi urmează să revină la conducerea regionalei din Craiova a companiei.

"Am demisionat din motive personale. Astăzi (vineri-n.r.) este ultima zi de lucru şi după ce îmi voi lua câteva zile de concediu mă voi reîntoarce la regionala din Craiova pentru că vreau să rămân în sistem", a spus Frăsinoi, potrivit Mediafax.

Mihai Frăsinoi a preluat conducerea companiei în iulie 2009. El a fost iniţial director interimar şi a fost numit apoi director general, după ce fostul şef al companiei, Călin Graţian, a demisionat pentru a ocupa postul de director de dezvoltare la sucursala din România a operatorului austriac Rail Cargo.

Anterior, Frăsinoi a condus Regionala CFR Craiova.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, l-a numit, printr-un ordin, pe directorul adjunct tehnic, George Micu, în funcţia de director general al CFR Marfă, începând de sâmbătă, au declarat, agenţiei Mediafax, surse din Ministerul Transporturilor.

Executivul a aplicat companiei CFR marfă un program de reducere a personalului, cu 10.300 de angajaţi, din care primii 4.000 de salariaţi au fost disponibilizaţi la începutul lunii martie

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite