Directorul general ANL a fost demis de către ministrul Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), Jean Vraciu, a fost demis astăzi din funcţie de către ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), Elena Udrea.

Totodată, Elena Udrea a decis anularea procedurii de achiziţie de către ANL a unor autoturisme de teren, potrivit unui comunicat trimis astăzi de minister.

Elenei Udrea şi-a motivat decizia prin faptul că "într-un an caracterizat de constrângeri financiare, ministerul nu îşi permite achiziţii extravagante".

"Ministrul Udrea şi-a propus să continue şi să accelereze, în 2010, proiectele de investiţii în infrastructură demarate anii trecuţi, achiziţia de autoturisme de teren neregăsindu-se între priorităţile ministerului. În acest context, accelerarea construcţiei de locuinţe ANL pentru tineri anunţată de ministru presupune şi diminuarea costurilor administrative ale Agenţiei".

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a lansat, în 6 ianuarie 2010, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, procedura de achiziţie a unui număr de trei vehicule de teren, la o valoare estimată de 124.000 euro. Procedura a fost anulată în 13 ianuarie, din dispoziţia ministrului Elena Udrea, în vederea redistribuirii fondurilor alocate şi stabilirii altor priorităţi de utilizare a acestora.

ANL se află sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Fost senator PDL de Vrancea, Jean Vraciu a fost numit director al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe la începutul lunii octombrie a anului trecut.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite