Din iulie, vom avea servicii de e-mail Yahoo în limba română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internauţii români vor avea, din iulie, o pagină de internet Yahoo personalizată şi servicii de e-mail în limba română, potrivit declaraţiilor lui Mihai Fanache, directorul general al Mediacafe, regia care gestionează vânzările Yahoo pe plan local, citat de Wall-Street.ro.

Contactat de ziarul „Adevărul‟, Mihai Fănache a confirmat acest lucru, iar din iulie, utilizatorii români care au cont pe portalul Yahoo vor beneficia de servicii de e-mail în limba română. Îniţial, aceste servicii trebuiau lansate anul trecut, însă criza economică a amânat planurile pe care gigantul american Yahoo le avea pentru piaţa autohontonă.

Primul semnal că România este o ţintă pentru compania americană a fost dat de numirea bloggerului Bobby Voicu în postura de manager al Yahoo România, în luna aprilie 2008, pe o perioadă determinată de un an. Însă, anul trecut, în februarie, Bobby Voicu a încheiat contractual cu Yahoo, cu două săptămâni înainte de termenul stabilit.


Agenţia Mediacafe, lansată pe piaţă în 2006, a realizat anul trecut afaceri de 2,5 milioane de euro, în creştere cu 48% faţă de anul 2008. Mediacafe a lansat la începutul lunii martie Yahooadvertising.ro, un site care oferă informaţii despre audienţa Yahoo în România şi posibilităţile de promovare pe platformele Yahoo.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite