Dexia finanţează primăria Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dexia Kommunalkredit Bank AG Austria, parte a grupului Dexia, şi Primăria Iaşi vor semna astăzi un contract de finanţare, în valoare de 200 milioane de lei. Aceasta este suma cea mai mare pe

Dexia Kommunalkredit Bank AG Austria, parte a grupului Dexia, şi Primăria Iaşi vor semna astăzi un contract de finanţare, în valoare de 200 milioane de lei. Aceasta este suma cea mai mare pe care o contractează o municipalitate din România. Finanţarea va fi destinată realizării unor proiecte aprobate de Consiliul Local Iaşi, precum reabilitarea infrastructurii rutiere, realizarea şi implementarea sistemului de management integrat al deşeurilor, construirea de locuinţe sociale, realizarea şi implementarea sistemului informatic integrat, realizarea pasajului Octav Băncilă, reabilitarea şi modernizarea iluminatului public al municipiului Iaşi, finalizarea execuţiei lucrărilor la Hala Centrală, realizarea şi implementarea cadastrului general.
Dexia Kommunalkredit Bank, cu sediul la Viena, este parte a grupului Dexia şi este specializată în acordarea de finanţări pentru sectorul public în Europa Centrală şi de Est. În următorii 5 ani, Dexia Kommunalkredit Bank intenţionează să fie printre primii jucători de pe piaţa finanţărilor publice în Europa Centrală şi de Est.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite