Dennis Haysbert, candidat la Casa Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul îl interpretează în serialul "24" pe senatorul David Palmer, care ar putea deveni primul preşedinte de culoare al Statelor Unite. Palmer, un personaj care a apărut în 2001, are

Actorul îl interpretează în serialul "24" pe senatorul David Palmer, care ar putea deveni primul preşedinte de culoare al Statelor Unite. Palmer, un personaj care a apărut în 2001, are şansa de a deveni primul preşedinte de culoare al Statelor Unite ale Americii, ceea ce îl face extrem de asemănător cu actualul candidat Barack Obama.

Nu acceptă compromisurile

Integru, modest, plin de căldură, dar capabil să ia decizii controversate, David Palmer este prototipul şefului de stat perfect, sau al candidatului perfect la cea mai importantă funcţie. Palmer este un personaj care i-a emoţionat pe americani şi i-a făcut să îşi dorească un preşedinte ca el. "În timpul campaniei de promovare a serialului <<24>> , oamenii întâlniţi pe stradă mă rugau să candidez pentru Casa Albă", a povestit actorul Dennis Haysbert în cadrul unei conferinţe de presă.

Senatorul Palmer nu acceptă compromisurile, iar din această cauză are probleme cu cei care îl finanţează şi interesele acestora, şi chiar cu propria soţie.

Personajul nu este scutit de intrigi, secrete şi minciuni, urzite de cei din jurul său, şi poate chiar de membrii familiei sale. În primele episoade, Palmer refuză să creadă că poate exista un atentat la viaţa lui doar pentru că este afroamerican.

În timpul campaniei de promovare a serialului <<24>> , oamenii întâlniţi pe stradă mă rugau să candidez pentru Casa Albă
Dennis Haysbert, actor

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite