Debut întârziat de 11 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premiera serialului "24" a fost amânată din cauza atacurilor de la World Trade Center În momentul în care cele două avioane au lovit turnurile gemene World Trade Center, producţia

Premiera serialului "24" a fost amânată din cauza atacurilor de la World Trade Center

În momentul în care cele două avioane au lovit turnurile gemene World Trade Center, producţia serialului "24" ajunsese la episodul al treilea.

Faptul că un serial despre terorism a început să fie produs cu o lună înaintea celui mai şocant atac asupra Statelor Unite nu a fost singura coincidenţă care a avut loc. O alta, mai frapantă, se referă la sfârşitul primului episod, când un avion Boeing 747 se prăbuşeşte pe teritoriul Statelor Unite, deşi, de data aceasta, în mijlocul deşertului. Nimeni nu supravieţuieşte, în afară de misterioasa asasină Mandy (Mia Kirshner), primul răufăcător care apare pe ecran în "24". Iniţial, scenele cu prăbuşirea avionului trebuiau să joace un rol mai important în economia primelor episoade.

Totuşi, prăbuşirea turnurilor gemene reprezenta încă o rană deschisă pentru americani, aşa că producătorii serialului "24" şi televiziunea Fox au decis să amâne data premierei primului sezon pentru luna noiembrie.

Schimbări din cauza atentatelor

De asemenea, imaginea principală care arăta explozia avionului a fost scoasă din episod, iar câteva poveşti care ar fi fost prezentate pe parcursul mai multor episoade au fost înlocuite cu altele.

Până şi referiri scurte ale personajelor la prăbuşirea avionului au fost îndepărtate. "De-abia începusem. Ne aflam cu producţia la episodul 3 sau 4. Mi se părea din ce în ce mai mult că serialul oglindea lumea din jurul nostru", a povestit, într-un interviu, actriţa Sarah Clarke, interpreta Ninei Myers.

Ea a adăugat, mai în glumă, mai în serios: "Nu ştiu dacă vreunul din producători a avut contact cu o energie a universului sau dacă în mod conştient transpun lumea reală pe ecran, dar acţiunea este foarte pertinentă având în vedere evenimentele din timpurile noastre".

Mi se pare din ce în ce mai mult că serialul oglindeşte lumea din jurul nostru
Sarah Clarke, actriţă în "24"

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite