Dacia nu face faţă comenzilor pentru Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul SUV piteştean pare a fi o victimă a succesului său. Capacitatea de producţie a fabricii de la Mioveni nu poate face faţă cererii, iar timpul de aşteptare este prea lung.

În luna mai, mai mult de 20.000 de clienţi în Europa a avut a comandat un Duster. În Vestul continentului, lista de aşteptare pentru SUV-ul românesc se întinde pe o perioadă de şase luni.

Preţul scăzut a atras mai mulţi clienţi decât prognozau şi cei mai optimişti directori de marketing ai companiei. Constructorul de la Mioveni a primit un număr mare de comenzi pentru SUV, iar din cauza capacităţii de produţie limitată clienţii sunt nevoiţi să aştepte o perioadă mai mare de timp.
În luna mai Dacia a înregistrat în Europa 20.000 de comenzi pentru Duster, iar aceşti clienţi sunt nevoiţi să aştepte până la şase luni pentru a primi un exemplar al SUV-ului de la Mioveni.

În Franţa, vânzările constructorului român au crescut cu 95,8% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, iar Dacia se vede nevoită să intensifice producţia lui Duster pentru a putea face faţă comenzilor.

Mai mult, SUV-ul piteştean va avea mai intra pe încă alte două pieţe mari, cea din Ucraina şi din Orientul Mijlociu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite