Curse British Airways Bucureşti-Londra, anulate din cauza grevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa zilnică British Airways Bucureşti - Londra şi retur va fi anulată, de sâmbătă până miercuri, din cauza unei greve a angajaţilor britanici ai operatorului de transport aerian. Acestea sunt singurele zboruri Bucureşti-Londra care sunt anulate din cauza grevei, anunţă reprezentanţii Biroului de Presă al Aeroportului "Henri Coandă" Bucureşti.

„Din cauza grevei, cursa British Airways Bucureşti - Londra cu numărul 884 şi corespondenţa acesteia, cu numărul 885, sunt anulate din 27 până în 31 martie“, au afirmat oficialii de la Otopeni, , citaţi de Mediafax. Ei nu au putut preciza câte persoane sunt afectate de anularea zborurilor.
Personalul navigant al companiei aeriene British Airways a declanşat acum câteva ore o grevă de patru zile. British Airways a anunţat, vineri, că pe durata grevei va asigura totuşi transportul pentru mai mult de 75 la sută dintre pasageri.
„Dintre cei 240.000 de clienţi care au rezervat bilete pentru perioada grevei, compania ar putea transporta peste 180.000“, se arată într-un comunicat al British Airways citat de agenţia de presă franceză AFP.
Compania a transferat 18 la sută dintre pasageri la alte companii, iar alte câteva mii au putut să îşi devanseze călătoriile pentru vineri. În plus, British Airways intenţionează să asigure în totalitate cursele care au loc pe aeroporturile londoneze Gatwick şi London City.
Pe Heathrow, principalul aeroport din capitala britanică şi cel mai important centru de transport internaţional de pasageri la nivel mondial, British Airways vrea să asigure 70 la sută din cursele pe distanţe lungi şi 55 la sută din cele pe distanţe scurte.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite