Cum refac petroliştii cozile din benzinării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consumul redus de carburanţi, mai mic cu 15% faţă de anul trecut, determină companiile petroliere să recurgă la tot felul de promoţii pentru a-şi atrage clienţii.

Petrom a demarat weekendul trecut campania „Ora reducerilor", în cadrul căreia, între orele 11.00 şi 12.00, câte o benzinărie din Capitală reduce cu 40% preţul carburanţilor.

Aceasta în condiţiile în care doar acciza şi restul taxelor înseamnă jumătate din preţul de la pompă. Ieri, şoferii s-au înghesuit şi au format o coadă de peste doi kilometri la benzinăria Petrom de pe şoseaua Mihai Bravu. „Ora reducerilor" la Petrom va continua şi în următoarele două weekenduri. Şoferii vor putea afla doar de la radio Europa FM care vor fi benzinăriile selectate.

Şi alte lanţuri de benzinării practică astfel de promoţii. De exemplu, peste 70 de benzinării Lukoil au reduceri în weekend în perioada 7 august - 31 octombrie 2010, fiind incluse staţiile din oraşele Bucureşti, Braşov, Constanţa, Giurgiu, de pe traseele care leagă Capitala de aceste oraşe, dar şi alte staţii unde este afişat mesajul „Reduceri în weekend ".

„Reducerea este de câţiva bani, 10, 11, 5, în funcţie de sortimentul de carburant, şi diferă de la o benzinărie la alta", spune reprezentantul unei benzinării Lukoil din Braşov.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite