Cronici entuziaste, de la începutul serialului "24"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noiembrie 2001, s-a lansat primul sezon din "24", pe care vi-l oferă "Adevărul" începând cu 12 septembrie. Jurnaliştii americani din SUA care se ocupă de cronica tv au avut ocazia de a

În noiembrie 2001, s-a lansat primul sezon din "24", pe care vi-l oferă "Adevărul" începând cu 12 septembrie. Jurnaliştii americani din SUA care se ocupă de cronica tv au avut ocazia de a vedea dinainte episodul-pilot din "24". Structura complet nouă şi originală, personajele puternice şi acţiunea plină de adrenalină şi suspans i-au captivat chiar şi pe cei mai mari sceptici.

Cel mai bun serial la debut

La lansare, serialul "24" a primit cele mai bune cronici printre premierele dramatice de pe micul ecran. Matthew Gilbert din "Boston Globe" a numit producţia "o oră de suspans inovativă şi executată profesionist". Howard Rosenberg în "Los Angeles Times" a numit-o, într-un singur cuvânt, "zdrobitoare".

"Te prinde şi te captivează de la start", a scris Tom Shales în "Washington Post". "E atât de bun în rol, de parcă nu ar juca", a remarcat Linda Stasi de la "New York Post", legat de interpretarea lui Sutherland.

"Este o producţie cu o vedetă în rol principal pe care nu şi-o permite s-o piardă", a scris şi John Corman, în "San Francisco Chronicle." Antonia Zerbisias, de la "Toronto Star", a comentat că " <<24>> este surprinzător şi şmecher, conţinând acţiunea din cinci lungmetraje cu Harrison Ford".

Serialul "24" va fi distribuit împreună cu ziarul "Adevărul", în fiecare vineri, începând din 12 septembrie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite