Credite cu 9,9% dobândă de la Domo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispariţia creditului cu buletinul este înlocuită cu noi produse financiare. În acest sens, reţeaua magazinelor Domo, împreună cu partenerul său, Estima Finance, vor continua campania "o

Dispariţia creditului cu buletinul este înlocuită cu noi produse financiare. În acest sens, reţeaua magazinelor Domo, împreună cu partenerul său, Estima Finance, vor continua campania "o dobândă mai mică decât cea mai mică", lansând sub acest concept o ofertă unică pe piaţa retailului de electronice, electrocanice şi IT&C: dobânda de 9,9% pentru produse din toate gamele. Potrivit reprezentanţilor Domo, perioada de creditare este de 3 ani în cazul telefoanelor mobile şi de 5 ani, pentru celelalte produse.
"Dacă în termen de 7 zile calendaristice de la achiziţia produsului, cumpărătorul constată că acelaşi produs poate fi achiziţionat la o dobândă mai mică de la un alt magazin cu acelaşi obiect de activitate, ne angajăm să rambursăm de 5 ori diferenţa", a declarat Geanina Mocanu, Marketing Manager Estima Finance. Compania Altex a înlocuit creditul cu buletinul cu o ofertă bazată pe 0% dobândă, 0% comision, pe o perioadă de 12 luni, în timp ce Flanco a decis să păstreze varianta creditului cu buletinul până la sfârşitul anului.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite