Credit Europe Bank lansează un nou serviciu ce vă poate ajuta în călătoriile personale sau de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Credit Europe Bank a lansat un nou serviciu destinat posesorilor de carduri premium să să utilizeze bonusul acumulat în contul lor la o valoare triplă pentru călătoriile personale sau de afaceri.

Deţinătorii de CardAvantaj Gold şi Platinum vor avea posibilitatea, ca o caracteristică unică pe piaţă, să utilizeze bonusul acumulat în contul lor la o valoare triplă pentru călătoriile personale sau de afaceri, potrivit documentului.

Noua abordare este realizată în parteneriat cu agenţia de turism Perfect Tour. Atunci când este aleasă o destinaţie, CardAvantaj Bon Voyage vă poate ajuta:
- Detaliile călătoriei sunt stabilite împreună cu un agent al Departamentului VIP de la Perfect Tour prin intermediul liniei dedicate Bon Voyage - Luxury Line 031 415 00 21
- Plata se face din bonusul asociat contului de card, fondurile disponibile de acest tip fiind triplate de către bancă
- În cazul în care valoarea majorată a bonusului nu acoperă în întregime cheltuielile planificate, suma suplimentară va fi dedusă din limita de credit, care va fi returnată în 3 rate cu 0% dobandă.

"Dorinţa de relaxare este mai justificată ca oricând. Programul Bon Voyage îi sprijină pe toţi clienţii noştri care îşi planifică vacanţele, simplificând procesul şi oferindu-le resurse financiare suplimentare. Dorim să continuăm şirul inovaţiilor iar CardAvantaj Bon Voyage este un alt exemplu de beneficiu unic în România", spune Bianca Ioniţă, Head of Cards Product Management la Credit Europe Bank.

De asemenea, Perfect Tour oferă deţinătorilor de CardAvantaj Bon Voyage o gamă completă de servicii de lux care includ hoteluri de 6*, 5* şi 4*, consiliere în planificarea vacanţei şi asistenţă 24/7 pe parcursul acesteia, indiferent de destinaţie.

Programul "CardAvantaj Bon Voyage" poate fi folosit doar pentru pachetele de călătorie (cazare şi transport sau numai cazare ), nu şi pentru biletele de avion achiziţionate separat. Rezervările în cadrul Programului CardAvantaj Bon Voyage se pot face şi în weekend-uri urmând ca tranzacţiile să se efectueze doar în timpul săptămânii. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite